RSS 2.0
 Wednesday, 20 April 2011

 

Sinds eind 2008 gebruikt Burgers Zoo uit Arnhem Full House als geïntegreerde evenementenbeheer oplossing. Full House ondersteunt de medewerkers en processen van Burgers Zoo bij de bedrijfsactiviteiten op het vlak van o.a. arrangementen, zakelijke evenementen, vergaderingen, rondleidingen, schoolreizen en kinderverjaardagen.

 

Na dit succesvolle verbetertraject is door Burgers Zoo het initiatief genomen om een volgende verbeterslag te realiseren rondom het proces van het toewijzen van rondleiders van het I.V.N. (Natuur- en milieueducatie) aan gereserveerde rondleidingen.

 

image

Jeroen Scharpert van de sales afdeling van Burgers Zoo: “Op jaarbasis worden er samen met het I.V.N. zeer veel rondleidingen uitgevoerd. Het coördineren, informeren, afstemmen en toewijzen van de rondleiders kostte ons veel tijd en energie. Dat moest beter kunnen!”

Samen met WiZZiX werd de oplossing bedacht en ontwikkelt: een webportaal waarop alle rondleiders zich 24x7 online kunnen aanmelden op het aanbod van rondleidingen. Een speciale planning coördinator verzorgt de definitieve toewijzing. Het portaal ondersteunt het proces door betrokkenen per e-mail automatisch op de hoogte te houden.

 

Nogmaals Jeroen Scharpert van Burgers Zoo: “Door deze oplossing is het reserveren van rondleidingen en de gehele afhandeling ervan volledig geïntegreerd en stukken efficiënter geworden. Inmiddels maken alle 60 rondleiders gebruik van de oplossing. Doordat de oplossing eenvoudig te bedienen is verliep de implementatie en acceptatie door de gebruikers vrij soepel.”

 

De online oplossing is ontwikkelt met behulp van Full House Extended, een platform waarmee online oplossingen gerealiseerd kunnen worden die gekoppeld zijn aan Full House. Het platform heeft als voordeel dat het inzetbaar is voor uiteenlopende toepassingen en aan te passen is aan de specifieke eisen en wensen van de organisatie. Extended oplossingen hebben verder als voordeel dat het uw organisatie nauwelijks beheer kost. Ze draaien op servers van WiZZiX, WiZZiX verzorgt de installatie, het uitrollen van nieuwe versies en de back-up.

 

Klik hier voor meer informatie over de specifieke oplossing voor Burgers Zoo.

 

Meer weten?
Bel ons op +31 (0)180-440300 of bespreek het met uw vaste projectbegeleider.
Download de Algemene informatie over Full House Extended (pdf)
Stuur ons een e-mail via info@wizzix.nl
Maak online een issue aan via http://support.fullhouse.nu

imageimage

Wednesday, 20 April 2011 12:33:56 (W. Europe Standard Time, UTC+01:00)  #    Comments [0] -
Algemeen | Commercieel | Full House
Categoriëen
Over WiZZiX
Send mail to the author(s) E-mail WiZZiX

© Copyright 2018
WiZZiX Software & Services
Sign In
All Content © 2018, WiZZiX Software & Services