RSS 2.0
 Monday, 31 October 2011

Full House is voor veel organisaties een van de belangrijke informatiesystemen en bevat diverse gestandaardiseerde mogelijkheden om informatie eruit te krijgen. Er zijn soms echter ook informatiebehoeftes die dusdanig specifiek of complex zijn, dat ze niet eenvoudig op een standaard wijze uit Full House te krijgen zijn. Zou het daarom niet mooi zijn wanneer Full House ook volledig automatisch informatie zou kunnen exporteren naar Excel, met precies die informatie die u nodig heeft en zonder dat iemand er telkens iets voor hoeft te doen? Dat opent allerlei verbetermogelijkheden!

 

U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om een query te laten maken waarmee exportbestanden worden aangemaakt voor uw marketing (voorbeeld: geef mij iedere maand opnieuw alle relaties met in de afgelopen 36 maanden een bepaalde omzet binnen specifieke omzetgroepen en waarvoor nog geen nieuwe offerte loopt). Of u kunt een query laten maken waarmee u de specifieke informatie kunt aanleveren waar uw personeelsplanners mee aan de slag gaan. Of wat te denken van een bestand waarmee u precies op de door uw gewenste manier inzicht kunt krijgen in uw  orderportefeuille of omzetstatistiek.

 

Met deze nieuwe oplossing voor het “Automatisch exporteren” is het mogelijk dat uw Full House server volledig automatisch 1 of meerdere Excel exportbestanden aanmaakt. De frequentie (per uur, per dag, per week) kan worden ingesteld en de inhoud van de bestanden wordt aan uw specifieke wensen  aangepast. Door de grote mate van flexibiliteit is het een oplossing voor situaties waarin de standaard binnen Full House aanwezige (handmatige) exportmogelijkheden niet aan uw specifieke wensen voldoen. Momenteel wordt er altijd geëxporteerd in Excel formaat, maar daar kunnen in de toekomst mogelijk ook andere formaten bijkomen.

 

De inhoud van elk bestand wordt bepaald door een “query” op uw Full House database uit te voeren. Deze query wordt dus op uw specifieke behoeften afgestemd. Bij een query kunnen uiteraard ook allerlei specifieke filters of verdichtingen worden toegepast. Om de export volledig automatisch uit te kunnen voeren op de achtergrond wordt gebruik gemaakt van de Full House Achtergrondserver.

 

Naast deze nieuwe mogelijkheid zijn er overigens ook diverse andere modules leverbaar om informatie uit de Full House database te ontsluiten. Bijvoorbeeld via gestandaardiseerde koppelingen, via handmatige exports, via ODBC, via een .Net API of via XML webservices. 

 

Meer weten? Bel ons op +31 (0)180-440300, stuur een e-mail naar info@wizzix.nl,  neem contact op met uw vaste projectbegeleider of maak online een issue aan via http://support.fullhouse.nu.

Monday, 31 October 2011 12:49:00 (W. Europe Standard Time, UTC+01:00)  #    Comments [0] -
Commercieel | Full House
Categoriëen
Over WiZZiX
Send mail to the author(s) E-mail WiZZiX

© Copyright 2018
WiZZiX Software & Services
Sign In
All Content © 2018, WiZZiX Software & Services